Haber

“Sağlıklı beslenmede catering ilk tercih olmalı”

İSTANBUL (İGFA) –Sağlıklı Gıda Maharetli Ellerden Yapılır Kemal Çiçek, her yıl hızla büyüyen yemek sektöründe işçi açığının giderilmesi için eğitim ve oryantasyon çalışmalarının büyük önem taşıdığını belirterek, firmalara önemli misyonlar düştüğünü belirtti.

Beslenmenin sosyal hayatın her alanında son derece değerli bir kavram olduğunu, özellikle toplu gıda üretiminde hassasiyetle üzerinde durulması gerektiğini belirten Çiçek, sağlıklı beslenmede ilk tercihin sürekli ikram olması gerektiğini vurguladı ve, “İşte lezzetli Uzmanlar tarafından hazırlanan menüler, insan vücudu için gerekli olan proteinlerle hazırlanıyor.” “Karbonhidrat ve vitamin ihtiyacınızı karşılıyor. Yemek sektöründe iyi işler, nitelikli yöneticilerden ve uzman ellerden gelir” dedi.

Çiçek, “Çeyrek asırlık tecrübeye sahip, sahadan gelen biri olarak gıda firmalarına işletmelerde sistem kurma, iş akış şemaları oluşturma, proje aktivite raporları hazırlama, menü planlama, depolama sistemi ve takip konularında eğitimler veriyorum. işçilere, yöneticilere ve gıda mühendislerine gerçek saha eğitimleri, operasyon yönetimi eğitimleri ve sorunların çözümü konusunda bizzat danışmanlık hizmeti veriyorum.Her yıl hızla büyüyen catering şubesi ekonomik açıdan en değerli departmanlar arasında yerini almıştır. Hayatımızın her alanında aktif olarak yer alan bir kesim olarak son dönemde deprem felaketini yaşadık. “Halkımızın beslenme ihtiyacının karşılanmasında büyük rol üstlendik. Bu süreçte onbinlerce insanın gıda ihtiyacını karşılamanın, kimseyi aç ve susuz bırakmamanın mutluluğunu yaşadık” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu